Professzionális sütőkemencék cukrász és
finompékárura, nagykonyhára

Referenciák


Bányai Ernő, cukrászmester:

Ez a sütő a legelső indítástól fogva hibátlanul működik, a következőket tudom elmondani róla:

  • szépen, egyformán süt
  • látom a terméket a sütés elejétől a végéig ajtónyitás nélkül
  • igény szerint gőzölési, szárítási funkció
  • egyszerű, átlátható a kezelése
  • egyszerű a tisztítása, karbantartása
  • kis helyigényű
  • energiatakarékos
  • kiváló ár-érték arányt képvisel
  • időnyereség, gyorsabb termelés
  • megnyerő külső

Mindenkinek ajánljuk!

Jenei Ferencné, Vértesszőlős:

"Több időt tudok másra fordítani, mert olyan gyors a sütőm. Pl.: a piskótám állaga sokkal jobb, szebb, a linzerek is egyenletesen sülnek, gyönyörűek. Előnyös, hogy egyszerre 10 pléhvel tudok sütni. Köszönöm a segítséget, hogy hozzájuthattam a géphez. Sok sikert kívánok a gyártóknak"

Bálint Jánosné, Szászvár:

"Sok energiát és időt szabadít fel, kevesebb ember kell hozzá. Szebb a sütemény, nem kell forgatni, rá lehet látni, és automatikusan leáll, ami nálunk lényeges. Leveles tésztáink beleértve a krémlapot is szép magasak és egyenletesen vannak kisütve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Szimcsik Norbert, Pécs:

"Nagyon meg vagyok elégedve a sütő működésével! Kb. öt éve használjuk napi rendszerességgel. Hibátlan!"

Barta Zsolt, Tata:

"Hosszas keresgélés után végre megtaláltam a céljaimnak megfelelő sütőt. Azóta is teljes mértékben elégedett vagyok vele. Ha nagyobb kapacitás lesz, ugyanilyet veszek. Minimális szerviz igényre is azonnal reagálnak! Magyarországon egyedülálló!"

Bényi Gyula, Jászárokszállás:

"Ez a kemence megfelel az elvárásaimnak. Nagymértékben megnövelte a termelékenységet, egyenletes a sütés, nagyon gazdaságos az energiafelhasználása, kezelése egyszerű, praktikus. Kedvező árával és az előbb felsoroltakkal fogja a leendő vásárlókat megnyerni."

Hamburger István, Siklós:

"A Re-rotti I. sütőkemencét 5 éve használjuk. Maximálisan meg vagyunk elégedve a működésével. Különösebb kifogás vagy javítás ez idő alatt nem történt."

Balikó Lajosné, Szombathely:

"A kemence megvétele előtt 4db három ajtós sütővel dolgoztunk. Mióta ezt a fajta kemencét használjuk, időt, energiát spórolunk. A sütővel dolgozó alkalmazottainknak sokkal több ideje jut más feladatokra. A kemencéről csak jó véleménnyel tudok nyilatkozni."

Csurgó Mihály, Pécs:

"5 éves tapasztalattal mondhatom, nem a külföldi kemencéket kell behozni, hanem a magyar gépeket megbecsülni. A kemence működése tökéletes. Ötödik éve rosszat mondani róla nem lehet."

Referencia fotók× Nyitólap Kapcsolat Termékek Dokumentumok Rólunk Referenciák